Join our CTC team


Vill du vara med i processen att bygga upp ett växande företag som siktar högt? Där ett av målen är att stärka den svenska infrastrukturen för Life Science?

Clinical Trial Consultants AB är ett företag inom Life Science med huvudkontor och forskningskliniker belägna i Uppsala. Vi utför kliniska studier på uppdrag av både industrin och akademin och erbjuder full service, vilket innebär att vi från start till slut på en klinisk studie erbjuder ett komplett paket med alla involverade tjänster och moment. Våra kliniska studier genomförs därmed på egna forskningskliniker men även i samarbete med externa kliniker. Studier i tidiga faser (0-IIa) är vår främsta specialisering.

Hos oss jobbar över 100 medarbetare varav drygt 40 arbetar kliniskt på våra fyra kliniker i Uppsala och Stockholm. Tjänstgöring förekommer på båda. Jobbar du operativt så är du placerad på vårt huvudkontor i Science Park.

Vår arbetsplats
Som medarbetare hos CTC har du ett viktigt uppdrag och bidrar till ett arbete som gör skillnad.

Vi är en kunskapsintensiv verksamhet och du blir en del av ett team med hög kompetens, i en miljö som genomsyras av vår värdegrund;
Gemenskap, Respekt, Engagemang Professionalitet.


Du är värd bra förmåner

Kollektivavtal
Vi är stolta att bland annat erbjuda alla våra medarbetare:

  • Föräldralön
  • Konkurrenskraftig tjänstepension

Flexibel arbetstid
Friskvårdsbidrag

Därtill erbjuder vi dig bland annat möjlighet till:

  • Sjukvårdsförsäkring
  • Extra semesterdagar vid lång anställningstid
  • Utöver dina semesterdagar får du några extra lediga dagar att förlägga när du vill – ett sätt för oss att möta olika behov, kulturer och religioner

Extrapersonal, forskningssköterska

Nu söker vi timanställd personal för arbete till en av våra kliniker i Uppsala, MTC. Vi har behov av extrapersonal som kan arbeta dag, kväll och natt. Arbetspassens längd varierar beroende på studie.

Continue reading ”Extrapersonal, forskningssköterska”
Regulatory submission manager

Clinical Research Associate

CTC växer och vi behöver utöka vårt team med en CRA. Du kan arbeta från något av våra kontor eller hemifrån, men du behöver vara beredd på att resa i arbetet. Många av våra studier går på våra egna kliniker i Uppsala.

Continue reading ”Clinical Research Associate”

Generell intresseanmälan

Våra aktuella rekryteringar ser du under specifika annonser men om du vill anmäla ett generellt intresse för CTC som arbetsplats är du välkommen att skicka in din intresseanmälan här.

Continue reading ”Generell intresseanmälan”