Studiekoordinator/Forskningssjuksköterska


Vi söker en studiekoordinator/forskningssjuksköterska till vår klinik i Stockholm.

Vill du arbeta med utvecklingen av nya läkemedel? Trivs du med att kombinera patientnära arbete med administration? Uppskattar du en tempofylld och föränderlig miljö? Då är CTC något för Dig!  

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en verksamhet med korta beslutsvägar där vi tillsammans hjälps åt med vår ambition att utveckla arbetssätt för att nå än mer effektiva sätt att genomföra kliniska studier.

Vi strävar efter att ligga i framkant inom vårt område och där vi alla är öppna för nya innovativa teknologier och lösningar. Genom att genomföra kliniska studier på ett nytänkande sätt bidrar vi till framtidens sjukvård.

Hos oss omfattas du av kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra förmåner så som extra ledighet, flextid och sjukvårdsförsäkring.

Arbetsuppgifter

Som studiekoordinator/forskningssköterska hos oss kommer du att vara ansvarig för ett par av våra kliniska forskningsstudier. Det innebär att du planerar, koordinerar och genomför studierna efter givna föreskrifter samt att du ansvarar för kontakten med våra externa uppdragsgivare och samarbetspartners.

Du kommer även att arbeta med genomförandet av de praktiska studierelaterade momenten som ingår i studien vilka kan vara provtagning, EKG, puls, blodtryck, temp och läkemedelsadministrering.

Arbetet innebär också en del administrering av data, i fyllning av e-CRF och andra studierelaterade dokument samt uppföljning av deltagarna från studiens början till studiens slut.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra andra studiekoordinatorer, läkare och forskningsundersköterskor och ni bidrar alla med er expertis i en miljö där alla har möjlighet att utvecklas.  

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Du är driven, lösningsfokuserad och är inte rädd för att prova nya arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och innehar en socialförmåga att bemöta både kollegor, kunder och forskningspersoner.

Du ansvarsvarstagande och trivs med att arbeta så väl självständigt som tillsammans med andra. Att vara noggrann och strukturerad är högst väsentligt och du uppskattar att verka i en tempofylld och föränderlig miljö.

Som anställd på CTC är det också självklart att du delar vår värdegrund Gemenskap-Respekt-Engagemang-Professionalitet, GREP.

Krav

  • Legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av arbete som forskningssjuksköterska
  • Tala och skriva svenska obehindrat samt ha god förståelse i engelska språket

Meriterande

  • HLR instruktör
  • GCP utbildning

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. I huvudsak helgfria dagar, dagtid. Kvälls-och helgpass kan förkomma.

Låter det spännande?  Kontakta verksamhetschef Malin Selin malin.selin@ctc-ab.se alternativt på tel. 073 079 23 08. Ansökningstiden pågår fram till 15:e maj, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Sök tjänsten här.