Schema-/bemanningsassistent, vikariat


Nu söker vi dig som gillar kombinationen av att arbeta administrativt och samtidigt ha många kontaktytor.

Som bemanningsassistent har du en viktig roll i ett växande företag där ett av målen är att stärka den svenska infrastrukturen för Life Science. 

Om tjänsten

Du kommer arbeta med bemanningen av våra två kliniker och vår screeningenhet i Uppsala. I vårt bemanningssystem lägger du in arbetspass och administrerar för att få en effektiv och resurssparande bemanning. Du schemalägger proaktivt men bemannar även på kort sikt vid plötsliga luckor. Arbetet innebär mycket kontakt med både ordinarie- och extrapersonal som vi har inarbetade samarbeten med. Du kommer även ha nära dialog med klinikchef/studiesköterskor. 

Hos oss omfattas du av kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra förmåner så som extra ledighet, flextid och sjukvårdsförsäkring.


Om dig 

Din bakgrund kan variera och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du rätt inställning lär vi dig det du inte kan idag! Vi ser dock att du har yrkeserfarenhet av en roll som inneburit kommunikation via telefon och mejl. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift och din engelska är god. Du är van att använda datorn i ditt arbete och du har erfarenhet av Officepaketet. Har du tidigare arbetat med schemaläggning ser vi det som ett plus.

Vi söker dig som är kommunikativ och trivs extra bra när du får ge god service. Du är ansvarsfull, noggrann och har förmågan att strukturera upp ditt arbete samtidigt som du på ett flexibelt sätt hanterar förändrade förutsättningar. Vi söker dig som har det rätta GREPpet, d.v.s. lever upp till våra värdeord; Gemenskap, Respekt, Engagemang och Professionalitet.


Annat bra att veta

Tjänsten är ett vikariat som pågår till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Tillträde så snart som möjligt. 

Omfattning på tjänsten är 50%.

För dig som är undersköterska finns det dock möjlighet att kombinera detta arbete med ytterligare 50% kliniskt arbete – ange i så fall detta i din ansökan.
Som forskningsundersköterska arbetar man på CTC bland annat med hälsokontroller på personer som är intresserade av att delta i kliniska studier, provtagning, blodtryckskontroller, EKG och provhantering. Kontakt med forskningspersoner via mail och telefon och planering av studiedagarna ingår också.


Välkommen med din ansökan senast 31 december 2021
. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag! Sök tjänsten här.

Kontakta oss
Har du frågor är du välkommen att kontakta Johan Darén, tel. 070-330 3471 eller mail: johan.daren@ctc-ab.se, eller Emma Akol, tel. 076-868 1199, mail: emma.akol@ctc-ab.se.