Forskningssjuksköterska till Linköping


Vi öppnar ytterligare en klinik, denna gång i Linköping. Kliniken hittar du i det nybyggda området Ebbe Park beläget mellan city och universitetet. 

Vill du arbeta med utvecklingen av nya läkemedel? Trivs du med att kombinera patientnära arbete med administration? Uppskattar du en tempofylld och föränderlig miljö? Då är CTC något för Dig! 

Vi strävar efter att ligga i framkant inom vårt område och är öppna för nya, innovativa teknologier och lösningar. Genom att genomföra kliniska studier på ett nytänkande sätt bidrar vi till framtidens sjukvård.  Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en verksamhet med korta beslutsvägar där vi tillsammans hjälps åt med vår ambition att utveckla arbetssätt för att nå än mer effektiva sätt att genomföra kliniska studier.

Hos oss omfattas du av kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra förmåner så som extra ledighet, flextid och sjukvårdsförsäkring.

Arbetsuppgifter

Som forskningssköterska hos oss kommer du att vara ansvarig för ett till flera parallella forskningsstudier. Det innebär att du planerar, koordinerar och genomför studierna efter givna föreskrifter samt att du ansvarar för kontakten med våra externa uppdragsgivare och samarbetspartners. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra andra forskningssjuksköterskor, läkare och forskningsundersköterskor där alla bidrar med kunskaper inom sitt expertområde.  

Du kommer även att arbeta med genomförande av de praktiska studierelaterade momenten som ingår i studien vilka kan vara provtagning, EKG, puls, blodtryck, temp och läkemedelsadministrering.

Arbetet innebär också en del administrering av data, i fyllning av e-CRF och andra studierelaterade dokument samt uppföljning av deltagarna från studiens början till studiens slut.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Du är driven, lösningsfokuserad och är inte rädd för att prova nya arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och innehar en socialförmåga att bemöta både kollegor, kunder och forskningspersoner.

Du ansvarsvarstagande och trivs med att arbeta så väl självständigt som tillsammans med andra. Att vara noggrann och strukturerad är högst väsentligt och du uppskattar att verka i en tempofylld och föränderlig miljö.

Som anställd på CTC är det också självklart att du delar vår värdegrund Gemenskap-Respekt-Engagemang-Professionalitet, GREP.

Krav

  • Legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av arbete som forskningssjuksköterska
  • Talar och skriver svenska obehindrat samt har god läsförståelse i engelska

Meriterande

  • HLR instruktör
  • GCP utbildning
  • God datavana

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid.
I huvudsak helgfria dagar, dagtid. Kvälls-och helgpass kan förkomma.

Låter det spännande? 

Kontakta verksamhetschef Totte Togö, totte.togö@ctc-ab.se alternativt på tel.  0761-250899. Sista anökningsdag är den 30oktober 2022, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så vänta inte med din ansökan. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Sök tjänsten här.